152501
Book
In basket
Jadalne kwiaty / Małgorzata Kalemba-Drożdż. - Bielsko-Biała : Pascal, 2016. - 351, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
Słodkie pierwiosnki, kwaśne begonie, goryczkowe aksamitki, pikantne nasturcje, aromatyczne fiołki i dziki bez. Kwiaty mogą nie tylko przepięknie wyglądać, ale doskonale... smakować. Jak je wykorzystać w kuchni jako ozdobę, aromatyczny dodatek, składnik potraw? Kilkadziesiąt prostych i pysznych przepisów na dania jak z bajki!
Availability:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 64 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce podtytytuł: 178 przepisów na dania z kwiatów.
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia na stronie 351.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again